Onze Diensten

Bij M. Vaes Roermond Beheer B.V. bieden we een breed scala aan duurzame diensten en producten aan, waarmee wij kunnen bijdragen aan een groene en schone toekomst. Onze expertise ligt op het gebied van zonnepanelen, thuisbatterijen, EV laadpalen, airco’s en duurzaamheid als wereldwijde uitdaging.

Zonnepanelen

Hoogstaande zonnepaneleninstallaties

Bij Amperum B.V., een onderdeel van M. Vaes Roermond Beheer B.V., bouwen we al sinds 2008 hoogwaardige zonnepaneleninstallaties voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren producten van topkwaliteit van merken zoals Taylor, Tongwei, Huawei en Solis.

Ons ervaren team van gecertificeerde installateurs garandeert een vakkundige en veilige montage. Daarnaast bieden wij ook andere duurzame oplossingen aan, zoals thuisbatterijen, EV laadpalen en airco’s, om het energieverbruik van onze klanten te verlagen en hun CO2-uitstoot te verminderen.

Advies en Lezingen

Expertise en inspirerende visies

Met Sustainable Environment Services, een onderdeel van M. Vaes Roermond Beheer B.V., delen we graag onze expertise en passie voor duurzaamheid. Thijs Vaes, ondernemer en spreker, heeft diepgaande kennis van duurzaamheid en geeft regelmatig lezingen, workshops en presentaties over diverse onderwerpen zoals de energietransitie, de circulaire economie en de klimaatverandering.

Onze missie is om mensen bewust te maken van de uitdagingen en kansen die duurzaamheid biedt en hen te inspireren om bij te dragen aan een groene en schone toekomst.

Kosten besparen

Betrouwbaar en innovatief

Matrix zonnepanelen was een van de eerste zonnepanelenbedrijven in zuidoost Nederland, opgericht in 1997 door Thijs Vaes. Hoewel Matrix nu onderdeel is van Amperum B.V., behoudt het zijn eigen identiteit en website. Matrix heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve speler in de markt, en heeft duizenden klanten geholpen bij het realiseren van hun duurzame ambities.

Bij Matrix kunnen klanten nog steeds rekenen op dezelfde kwaliteit, innovatie en betrokkenheid die het bedrijf altijd heeft gekenmerkt.

Neem vandaag nog contact op

Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw duurzame ambities

Scroll naar boven