Over Ons

Met Amperum B.V. bieden we hoogwaardige zonnepanelen installaties aan particulieren en bedrijven sinds 2008. Ons ervaren team van gecertificeerde installateurs staat garant voor vakkundige montage en we bieden ook andere duurzame oplossingen aan, zoals thuisbatterijen en EV laadpalen.

Matrix is onze handelsnaam die teruggaat naar het begin van onze duurzaamheidsreis in 1997. Met duizenden tevreden klanten hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve speler in de markt, dat nu is opgegaan in Amperum B.V. maar zijn eigen identiteit behoudt.

Met Sustainable Environment Services delen we de expertise en passie van Thijs Vaes als spreker over duurzaamheid. Onze lezingen, workshops en presentaties informeren en inspireren over onderwerpen zoals energietransitie, circulaire economie en klimaatverandering.

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen.

Kwaliteit

We streven altijd naar hoogwaardige producten en diensten en werken alleen met betrouwbare merken en leveranciers.

Innovatie

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om bij te dragen aan duurzaamheid en blijven innovatieve oplossingen ontwikkelen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de rode draad in alles wat we doen. We streven naar een groene en schone toekomst en helpen onze klanten om hun energieverbruik te verlagen en CO2-uitstoot te verminderen.

Scroll naar boven